آیت الله خامنه ای کیست؟

شناخت رهبر جمهوری اسلامی ایران

آیت الله خامنه ای کیست؟

شناخت رهبر جمهوری اسلامی ایران

خصوصیات رئیس جمهور

رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از کارگران:

تدبیر، تهذیب اخلاقی و نپرداختن به حواشی از خصوصیات رئیس‌جمهور مطلوب است/ از همه مردم درخواست می‌کنم بروید به سمت مصرف تولیدات داخلی

رهبر معظم انقلاب دارا بودن روحیه مقاوم، برخورداری از تدبیر، روزمره فکر نکردن در مسائل اقتصادی، توجه به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، تکیه کردن بر نظرات کارشناسی، تهذیب اخلاقی و نپرداختن به حواشی را از جمله خصوصیات رئیس‌جمهور مطلوب ذکر کردند.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی khamenei.ir حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(شنبه) در دیدار هزاران نفر از کارگران و فعالان بخش تولید و جمعی از کارگران نمونه و برتر ، با اشاره به نیاز کشور برای خلق حماسه و حرکت جهشی بزرگ در عرصه های اقتصادی و سیاسی ، موضوع انتخابات را مهم  و عرصه ظهور قدرت ملی دانستند و با توصیه مؤکد به کاندیداهای احتمالی برای ارزیابی صحیح  از توانایی های خود و همچنین جایگاه اجرایی کشور تأکید کردند: کشور و ملت بزرگ و مقاوم ایران  به رئیس جمهوری نیاز دارد که در عرصه بین المللی و در مقابل استکبار، نترس و شجاع، و در عرصه داخلی نیز صاحب برنامه، حکمت، تدبیر، معتقد به اقتصاد مقاومتی، دارای تهذیب اخلاقی، به دور از حاشیه سازی وتشویش آفرینی و دارای شعارهای  منطقی و منطبق با واقعیت باشد. ...

 

گزیده بیانات:

باید این فرهنگ در میان مردم فراگیر شود که انتخاب یک کالا با نشان داخلی و یا با نشان خارجی می تواند یک کارگر ایرانی را برخوردار و یا محروم کند.

رهبر انقلاب اسلامی خطاب به ملت ایران گفتند: درخواست من از همه ملت این است که به سمت مصرف تولیدات داخلی بروند.

آنان تلاش دارند تا با فشارهای اقتصادی، میان مردم و نظام اسلامی فاصله ایجاد و مردم را مأیوس کنند و در عین حال  به دروغ و با وقاحت تمام هم می گویند ما با مردم ایران دشمن نیستیم!

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به سخنان چندی قبل خود مبنی بر امکان حضور همه سلائق معتقد به انقلاب اسلامی، در میدان انتخابات، افزودند: کسانی که وارد این میدان می شوند، باید در ارزیابی توانایی خود و همچنین ارزیابی جایگاه مدیریت اجرایی کشور دچار اشتباه محاسبه نشوند.

ایشان تأکید کردند: افرادی که قصد ورود به عرصه انتخابات را دارند، بعد از ارزیابی صحیح وارد میدان شوند، و در نهایت، این ،ملت است که تصمیم گیری خواهد کرد.
رئیس جمهور باید فردی باشد که در درجه اول، ایمان و اعتقاد به خدا، مردم و قانون اساسی داشته باشد و در درجه دوم دارای روحیه مقاوم باشد.
فردی هم که در رأس قوه مجریه قرار می گیرد باید در مقابل فشار دشمنان ،نترس و شجاع و مقاوم باشد و اهل از میدان خارج شدن نباشد.
حضرت آیت الله خامنه ای، حکمت، تدبیر و داشتن برنامه را از دیگر ویژگی های مورد نیاز رئیس جمهور خواندند و افزودند: همانگونه که در سیاست خارجی نیازمند عزت، حکمت و مصلحت هستیم، در مسائل داخلی و اقتصادی نیز به نگاه همه جانبه، بلندمدت و هندسه صحیح نیاز داریم.

ایشان نگاه روزمره به مسائل اقتصادی، تغییر مکرر سیاستهای اقتصادی ، تکیه بر نظرات غیرکارشناسی و همچنین اعتماد به شیوه های تزریقی و تحمیلی اقتصادی غرب و شرق را مضر دانستند و تأکید کردند: سیاستهای اقتصادی باید بر مبنای اقتصاد مقاومتی باشد.

حضرت آیت الله خامنه ای، تهذیب اخلاقی و درگیر حواشی نشدن را از دیگر ویژگیهای مورد نیاز در انتخاب رئیس جمهور، برشمردند و گفتند: من همواره در سالهای گذشته از رؤسای جمهور و دولتهای مختلف حمایت و در کنار آن، توصیه نیز کرده ام و توضیح هم خواسته ام.

ایشان افزودند: یک از توصیه ها و تأکید های همیشگی به رؤسای جمهور این بوده است که برای مردم هزینه و مشکل درست نکنند و از دغدغه آفرینی و ایجاد تشویش و نگرانی بین مردم پرهیز نمایند.

کسانی که وارد عرصه انتخابات می شوند نباید به مردم وعده های نادرست و در باغ سبز غیر منطقی نشان بدهند بلکه باید با سخنان منطقی و منطبق بر واقعیت و توکل بر خدا پیش بروند.

آنچه که ما از تجربه سالهای انقلاب بدست آورده ایم این است که خداوند متعال با فضل و هدایت خود این ملت را بر همه دشمنان پیروز خواهد کرد.


هر که با این ملت دارای انگیزه عمیق الهی در افتد قطعا بر خواهد افتاد.

ثواب

بسم الله الرحمن الرحیم

سال 1378 که امام خامنه ای به قم تشریف آوردند، جمعیت زیادی برای استقبال آمده بودند. آیت الله بهجت هم آمدند جزء جمعیت استقبال کنندگان. شخصی به ایشان گفت:
حاج آقا شما با این سن و سال آمدید وسط این جمعیت؟ ایشان فرمودند:
اگر مردم می دانستند که استقبال این سید چقدر ثواب دارد، هیچ کس در خانه نمی نشست.

- فرزند آیت الله بهجت در رابطه با حساسیت معظم له نسبت به سلامت رهبری می گوید: این موضوع سب شد تا معظم له برای سلامتی رهبر انقلاب چندین ختم ویژه صلوات و ذکر گرفتند و مداومت بر این ختم ها که برای سلامتی رهبر انقلاب بوده است تا آخرین ساعت عمر حضرت آیت الله بهجت ادامه داشته است.

- آیت الله بهجت:  خواب دیدم در مجلسی حضرت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف با علماء برجسته حضور داشتند که شما رهبر انقلاب وارد شدید، حضرت برخاستند و شما را به کنار خود دعوت کرده، شما نشستید.

منبع: نکته ها و گفته ها ، دفتر اول

نامه

بسم الله الرحمن الرحیم

شهید سید مرتضی آوینی در سال1371 نامه ای را خطاب به مقام معظم رهبری نوشته و ارسال نمودند.مقدمه نامه مذکور چنین است:

خدمت رهبر معظم انقلاب اسلامی ،نائب امام عصر(ع)حضرت آیت الله خامنه ای(ایدکم الله تعالی بتاییداته الخاصه).

سلام علیکم و رحمه الله و برکاته.

امتثال امر فرصتی برای عرض ارادت در این مرقومه باقی نمی گذارد لذا حقیر مستقیما با استمداد از فضل بی منتهای رب العالمین وارد در اصل

مطلب می شوم بعد از عرض این مختصر که:ما با حضرتعالی به عنوان وصی امام امت(ره)و نایب امام زمان(عج)تجدید بیعت کرده ایم و تا بذل جان در

راه اجرای فرامین شما ایستاده ایم.همانگونه که پیش از این درباره امام امت(ره)بوده ایم و بسیارند هنوز جوانانی که عشق به اسلام و شور رضوان

حق انان را در میدان انقلاب نگاه داشته باشد،با همان شوری که پیش از این داشته اند. خدا شاهد است که این سخن از سر کمال صدق و از

عمق قلوب همان جوانانی سرچشمه گرفته است که در تمام این هشت سال بار جنگ بر شانه های ستبر خویش کشیدند.ما به جهاد فی سبیل

الله عشق می ورزیم و این امری است فراتر از یک انجام وظیفه خشک و بی روح.این سخن یک فرد نیست،دست جماعتی عظیم است که به سوی

حضرت شما دراز شده تا عاشقانه بیعت کند،بسیارند کسانی که می دانند شمشیر زدن در رکاب شما برای پیروزی حق از همان ارجی در پیشگاه

خدا برخوردار است که شمشیر زدن در رکاب حضرت حجت(عج) و نه تنها آماده که مشتاق بذل جان هستند.

سر ما و فرمان شما،

کمترین مطیع شما

سید مرتضی آوینی

برگرفته از وبلاگ: فرزند روح الله...